mfnordic.dk

Forside
PVC
Plast

Hvilket Plast Kan Genbruges? Få Svaret Her
28. June 2021
Billede af: PEXELS.COM

Vil du også gøre din del for at formindske forbrugen af plast? I dette indlæg vil jeg kort forklare hvilket plast kan genbruges. Find svaret forneden. 

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at plastik er et af de mest skadelige objekter for miljøet. Vi ved det, men alligevel bruger vi det stadigvæk i stor stil. Det kan ingen beskyldes for. Vi har siden opfindelsen af plast, brugte det til at lave uendelige ting med det, som har gavnet vores hverdag. 

Men det er på tide at tage kigge på andre alternativer og vores forbrug af plast skal heftigt reduceres. Det kan bl.a. Gøres ved at genbruge sit eget plast. Dog kan det godt være svært at finde, lige at finde ud af præcist hvad for noget plast kan genbruges. For som sagt, så bruger vi næsten plastik til alt. 

  • Blødt plast - Såsom folier
  • Hård plast - Såsom bøtter, dunke, flasker og tønder. 
  • PVC (Polyvinylchlorid) - Tagplader, drikkevandsrør, vinduesrammer. 
  • Andre særlige plastprodukter. 

Er nogle af de plastsorter som vi kan genbruge. Heldigvis står der på de fleste plastikemballager i dag hvilken slags plast det er, så man lettere kan differentiere dem og vide hvilken man burde genbruge. Det står enten med tekst eller logo.